Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C

Başkan Say’dan Regaip Kandili mesajı

Başkan Say’dan Regaip Kandili mesajı
20 Şubat 2021 21:49

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Regaip Kandili’ni kutlayan bir mesaj yayımlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

      Başkan İsmail Say, toplum olarak üç aylara girmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, içinde Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi’ni barındıran üç ayları hakkıyla yaşamayı Cenab-ı Allah’ın bütün inananlara nasip etmesini diledi. Başkan Say, mesajında birlik ve beraberliğe dikkat çekerken sağlık temennisinde bulundu. Say, “Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da yoğun yaşandığı, üç ayların ve Regaip Kandili’nin tüm İslam âlemi ile birlikte Van’ımıza, Edremit’imize hayırlı olmasını diliyorum. Üç aylar Regaip Kandili’yle başlayan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesiyle taçlanan, maneviyatı yüksek bağışlanma aylarıdır. Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ruhen huzur bulduğumuz Regaip gecesi, kurtuluşumuza vesile olan mübarek gecedir. Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız kandil gecesinde, muhabbetin, birlikteliğin, kaynaşmanın artmasını ve mübarek gece hürmetine tüm insanlığın bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmasını temenni ediyorum. Bu duygular ile tüm hemşerilerimin kandilini kutluyor; ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler, barış, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.