Dolar 32,4238
Euro 34,4423
Altın 2.488,20
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 18°C
Açık
Van
18°C
Açık
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 17°C

BAŞKAN V. SİNAN ASLAN’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN V. SİNAN ASLAN’DAN YENİ YIL MESAJI
31 Aralık 2020 20:57

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan V. Aslan, yılbaşı dolayısıyla yayımladığı mesajda dayanışma vurgusu yaptı. Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de 2020 yılı pandemi, doğal afetler ve birbirinden farklı sorunlarla mücadele ettiğimiz zor bir yıl oldu. Öncelikle yaşanan bu felaketlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, halen tedavisi devam eden hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Acı, tatlı günleri ile bir yılı daha geride bıraktık. Her şeye rağmen sağlıklı, aydınlık günlere ulaşma umutlarımızı canlı tutarak; yeni bir yıla giriyoruz. Güzel günlere olan umudunuzun, inancınızın tükenmediği sağlıklı, mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2020 yılından önemli dersler çıkararak 2021 yılına giriyoruz. İnşallah yeni yılda da verimli, yoğun çalışmalarda bulunarak, yeni projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına azimle çalışacağız. Şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm azmimizle çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılının sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum.”