Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında sendika üyesi zabıtalarla kahvaltıda bir araya geldi.

6 Eylül 2022 23:05

Şube Başkanı Harun Altın Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Esiner Çetiner, zabıta daire başkanı Sabahattin Ergenç’in katılımıyla Ecdadımızdan Osmanlı’dan bugüne kadar gelen zabıta haftası 196 yılı münasebetiyle Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ilçe belediyesinde çalışan sendika üyelerimiz zabıtalarla sabah kahvaltıda bir araya geldi. Zabıtanın, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olduğunu belirten Altın, Van ve ilçelerinde düzeni ve asayişi sağlama görevlerini başarıyla yerine getirdikleri için zabıta ekibine teşekkür etti.

Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Altın ise “Zor bir göreviniz var. Bizler evlerimizde yatarken sizler çalışıyorsunuz. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman zaman saldırıya da uğrayabiliyor. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Bizler genel yetkili sendika olarak hükümetle yapılan her toplu iş görüşmelerinde zabıta memurlarımızın daha iyi sosyal ve ekonomik alanlarda faydalanması için çaba sarf ediyoruz. Kazanımlarımız zabıta memurlarımız başta olmak üzere yerel yönetimlerde çalışan tüm memurlarımızın çalışma hayatına olumlu katkı sağlamıştır. Tüm çabamız, halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan üyelerimizi en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir” dedi.