Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 17°C
Az Bulutlu
Van
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

Et ve Süt Kurumu Van’da personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları…

Et ve Süt Kurumu Van’da personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları…
15 Mart 2022 09:13 | Son Güncellenme: 15 Mart 2022 14:03

Et ve Süt Kurumu Türkiye İş Kurumu üzerinden Van’da personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Kasap alımları en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Adaylar, Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, MEB, YÖK. EBK ve İş Kur tarafından düzenlenen Et işçiliği ve Kasaplık Eğitiminden (SEKAP) Sertifika sahibi olmak veya “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan Et işleme İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte” yer alan “Mesleki Eğitim Belgelerinden” birisine sahip olmak veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olmak gereklidir. Öte yandan, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak ve en az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak Et ve Süt Kurumuna işçi alımı için başvurular 14 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 mart 2022 tarihi ile sona erecektir. Başvurular sadece İŞKUR ” https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ” adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. İlana başvuracak adayların Van İş İlanı Numarası 00006625910 ile başvurabilirler.

Şehrivan Gazetesi