Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 19°C
Parçalı Bulutlu
Van
19°C
Parçalı Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Gürpınar Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Gürpınar Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı
9 Mart 2022 20:26

Gürpınar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, düzenlenen program ile kutlandı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınların bu özel gününü kutladığını söyledi.

İslam medeniyetinin kadınlara büyük önem verdiğini söyleyen Tanış, şunları ifade etti:

“Kadınlar, hayatımızın her anına dokunan ve onları güzelleştirenlerdir. Bazen anne bazen eş bazen de evladımız olarak her zaman bizim için kıymetlidir. Bu kıymeti sadece 8 Mart’a değil yılın 365 gününe yaymamız lazım. İslam’ın kadınlara özellikle annelere verdiği değeri hepimiz biliyoruz. Cennet annelerin ayaklarındadır diyen bir dinin mensuplarıyız. Bu anlamda kadınlara ve sahip olduğu haklara değer vermek hem insani hem de dini vazifemizdir.” dedi.

İlçe Müftüsü Abdullah Erkan Çok’un da katıldığı programda kadınlara çeşitli ikramlar ve çiçekler dağıtıldı.