Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 21°C
Az Bulutlu
Van
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

HÜDA PAR’ dan VASKİ’ ye Ziyaret

HÜDA PAR’ dan VASKİ’ ye Ziyaret
9 Mart 2022 10:55 | Son Güncellenme: 9 Mart 2022 11:16

 

HÜDA PAR Muradiye İlçe başkanı Veysi CEYHANER ve beraberindeki heyet VASKİ Genel Müdürünü ziyaret etti.

Muradiye ilçesinin su sorunlarını yerinde tespit etmiş, mağdurları dinlemiş mağduriyete sebep veren sorunları rapor haline getirerek VASKİ Genel Müdürüne vermiştir.

İlçenin başlıca sorunlarını sıralayan CEYHANER şunları söyledi;

Muradiye ilçemizde kanalizasyon suyu arıtma sistemi bulunmuyor, kanalizasyon su gideri dereye akıtılıyor, bu hem dereye hem de balık bendindeki balıklara su içindeki canlılara zarar veriyor. Ayrıca ilçemizde 12 sondajımız var, bu sondajlar direkt musluklara veriliyor. Musluklara verilen suyu kullanan insanlar çoğu zaman sudan dolayı hastalanıyor, bu sorunun da derhal giderilmesi bu soruna çözüm önerimiz olarakta, filtre usulü kullanılması gerektiğini VASKİ Genel Müdürüne ilettik.

Ayrıca su borcundan dolayı birçok vatandaş icraya verilmiş, mağdur kalmış durumdadır. Su borcundan dolayı icraya mağdur vatandaşların sadece ana parayı ödemeleri, vatandaşların mağduriyetini bir nebze olsa da giderecektir.

İlçede bulunan sorunları dile getiren CEYHANER, VASKİ Müdürünün de sorunlarla alakadar olduğunu sorunları çözüm noktasında çözüm çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

VASKİ Genel Müdürü halkımızın mağduriyetin giderilmesi için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz, önümüze gelen sorunlarla ilgili de çözüm önerilerimiz ve sahada uygulayabileceğimiz pratik çözümleri devreye koyma yolunda ilerliyoruz dedi. Bu noktada yapılan çalışmaları daha iyi seviyeye getirmeye çalışıyoruz, dedi.

HÜDA PAR ilçe başkanı Veysi CEYHANER VASKİ Genel Müdürüne teşekkür ederek sorunlarla alakadar olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade edip teşekkür etti.