Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 13°C
Açık
Van
13°C
Açık
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C
Sal 16°C

İPEKFEST’İN KAPANIŞI MUHTEŞEM BİLAL SONSES KONSERİ İLE GERÇEKLEŞTİ

31 Mayıs 2022 09:08 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2022 20:53

İpekyolu Belediyesi’nin düzenlediği “İpekfest 1. Gençlik Festivalinin” 3. gününde sahne alan ünlü şarkıcı Bilal Sonses sevenleriyle buluştu. Binlerce kişinin katıldığı konserde İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, gençlere kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceği sözünü verdi.
İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen ” İpekfest 1. Gençlik Festivali ” konserlerinin finalinde ünlü şarkıcı Bilal Sonses sahne aldı. Cumhuriyet Caddesi’nde Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne alan Sonses, en sevilen şarkılarını Vanlı müzikseverler için seslendirdi.

Binlerce Vanlı müzikseverin katıldığı konserde dinleyenlerine güzel bir müzik keyfi yaşatan Sonses popüler olan, “Dön Diyemem, İçimdeki Sen, İnatçı Keçi, Yak ” gibi eserlerini sevenleri için söyledi. Bilal Sonses’i dinleyen gençler; hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek, keyifli bir gece geçirdi.
Konser alanını doldurup caddelere taşan binlerce gencin coşkusuna ortak olan Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Türkiye’nin en coşkulu, en heyecanlı gençliği hoşgeldiniz. Çok değerli kardeşlerim, İpekyolu Belediyesi’nin düzenlediği İpekfest Gençlik Festival’nin son günündeyiz. İpekyolu Belediyesi sizin için burada. Sizler için çalışmaya devam edecek. Bütün hemşehrilerimi yürekten selamlıyorum.” diye konuştu.