Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 19°C
Az Bulutlu
Van
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 19°C

İpekyolu Kaymakamı Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın’nın 10 Kasım Mesajı

İpekyolu Kaymakamı Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın’nın 10 Kasım Mesajı
10 Kasım 2021 08:39

Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın’ın 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı;
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümünde, O’nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, özgürlüğün ve insanca yaşama hakkının, zenginliğe ve ırklara göre belirlendiği bir dünyada, insanlık onuruna ait bir mücadeleyi milletimiz ile bir ve bütün bir şekilde vermiştir. Başlatmış olduğu büyük mücadele ve Kurtuluş Savaşı, sadece kendi varlığına yönelik değil, dünyadaki bütün mazlum milletlerin özgürlüğe ve demokrasiye yönelik taleplerinin öncüsü olmuştur. İnanç, azim ve kararlılıkla Türk milletinin yeniden ayağa kalkmasına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyada sevgi ve saygı ile yâd edilen büyük bir deha ve devlet adamı olarak tarihimizde ve Türk milletinin gönlünde yerini almıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığımız bu günde bizlere düşen görev uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetinin ilerlemesini ve gelişimini devam ettirerek; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma idealini gerçekleştirmektir. Kendisine ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olarak ülkemizi geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.