Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 19°C
Az Bulutlu
Van
19°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C

İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AYDIN’DAN 29 EKİM MESAJI

İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AYDIN’DAN 29 EKİM MESAJI
28 Ekim 2021 15:33

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın, Cumhuriyet Bayramı mesajında, milletin tarih boyunca baskıya ve dayatmalara asla rıza göstermediği, karşılaştığı bütün zorlukların üstesinden geldiğine, sarsılmaz cesareti ve destansı fedakârlıklarıyla her türlü zorluğu aştığını dile getirdi.
Mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. Yıl dönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz. Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, milletimizin özünde var olan bağımsızlık ve hürriyet aşkının, güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Zira milli mücadelemizin merkezinde yer alan vatan, ezan, bayrak ve hürriyet gibi kavramlar, inancımızın vazgeçilmez ilkeleridir. Bu inanç devam ettiği müddetçe vatanımıza, istiklalimize ve istikbalimize kasteden hiçbir saldırı, kardeşliğimizi, birlik-beraberliğimizi hedef alan hiçbir girişim başarıya ulaşamayacaktır. Şimdi bize düşen görev, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek ecdadımızın uğruna can verdiği değerlerimizi yaşatmak ve onları gelecek nesillere aktarmaktır.” denildi.
Aydın, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazileri, minnetle yad ederek, “Millî mücadelenin bütün kahramanlarını, geçmişten günümüze vatan ve millet yolunda canını seve seve feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. ” ifadeleri kullanıldı.

ETİKETLER: