Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 13°C
Açık
Van
13°C
Açık
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C
Sal 16°C

İPEKYOLUN’DA KADINLARLA ÇAY SOHBETLERİ

İPEKYOLUN’DA KADINLARLA ÇAY SOHBETLERİ
28 Temmuz 2022 21:27

İpekyolu Belediyesi belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra ilçede kültürden sanat, sanattan spora, spordan kadına ve çocuklara yönelik yürüttüğü hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.
Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte “İpek Kadınlarımızla Çay Sohbetleri” düzenlenmeye başladı.
İpek Park’ta bulunan Engelsiz Kafe’de düzenlenen program kapsamında kadınlara; ruh sağlığı, üreme sağlığı, kanser taramaları, bulaşıcı hastalıklar, diyabet ve hipertansiyon, kronik hastalıklar, akılcı ilaç kullanımı, obezite ve fiziksel aktivite konularında eğitim verildi.

Diyetisyen Merve Gizem Barış ve Ebe Eylem Yeter tarafından verilen eğitimde ayrıca İpekyolu Belediyesi bünyesindeki Kadın Danışma Merkezi ile İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezlerinin tanıtımları yapıldı.
Karşılıklı soru cevap ve sohbet havasında geçen eğitime katılan tüm katılımcılara kanser taramalarının yapılması için randevu verilirken, kafe tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre İpek kadınlarla çay sohbetleri programı 15 günde bir yapılmaya devam edecek ve ilçe sınırlarında yaşayan herkes müracaat edebilecek.