Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 15°C

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. SAYIN İHSAN EMRE AYDIN’IN “18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ” MESAJI

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. SAYIN İHSAN EMRE AYDIN’IN “18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ” MESAJI
18 Mart 2022 09:18 | Son Güncellenme: 18 Mart 2022 09:19

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. SAYIN İHSAN EMRE AYDIN’IN “18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ” MESAJI:

Çanakkale Zaferi, Türk Askeri’nin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu tarihe sığmayan ve hepimize büyük gurur veren emsalsiz bir destandır. Çanakkale Zaferi, Seyit Onbaşı ve Yahya Çavuş gibi cengaverlerin sinesinde Aziz Mehmetçiğin Çanakkale’yi geçilmez kılan inanç ve azminin sonucudur. Milletimizin inancından, ruhundan ve vatan mücadelesinden doğan Çanakkale Zaferi, yalnız tarihe değil milletimizin gönlüne de yazılmıştır.
Vatan topraklarını korumak ve savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır. Çanakkale’de binlerce şehit verilerek yapılan mücadele, Türk milletinin mukaddes vatanına, şehitlerinin ve gazilerinin emanetine sonsuza kadar sahip çıkacağının da en güçlü göstergesidir.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle verilen mücadelede şehit olan, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

İhsan Emre Aydın
Kaymakam/Belediye Başkan V.