Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 13°C
Açık
Van
13°C
Açık
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C
Sal 16°C

TUŞBA BELEDİYESİ HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR

TUŞBA BELEDİYESİ HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR
19 Nisan 2023 16:29

TUŞBA BELEDİYESİ HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR

Tuşba Belediyesi, hayata geçirdikleri ‘Mobil Kuaförlük’ projesi kapsamında imkanı kısıtlı olan kırsal mahallelere giderek Ramazan Bayramı öncesi çocuk, yaşlı ve özel durumu olan vatandaşların saç tıraşını yapıyor.

Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi projeyi hayata geçiren Tuşba Belediyesi; 3 yıl önce hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaförlük’ projesi ile gönüllere dokunmaya devam ediyor. Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramına sayılı günler kala Belediye Başkanı Salih Akman’ın direktifleri ile çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, yaptıkları planlama doğrultusunda her gün birkaç kırsal mahalleye giderek bayram öncesi ücretsiz olarak çocuk, yaşlı ve özel durumu olan vatandaşların saç tıraşını yapıyor.

Yaptıkları mahalle ziyaretlerinde çocuk, yaşlı ve engellilerin saç tıraşı olmak için şehir merkezine gitmek zorunda kaldıklarına şahit olduklarını kaydeden Başkan Akman, bunun üzerine ‘Mobil Kuaförlük’ projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Proje kapsamında bugüne kadar binlerce çocuk, yaşlı ve özel durumu olan vatandaşların saç tıraşını yaptıklarını anlatan Başkan Akman, “Yaklaşık 3 yıldır Mobil Kuaförlük ekiplerimiz kırsal mahallelere giderek hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Onların hayır dualarını alıyoruz. Ekiplerimiz, bugün de çocuk, yaşlı ve özel durumu olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek bayram tıraşlarını yapıyoruz. Mobil kuaförlük projemizi ilçemiz genelinde program dahilinde sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesilesiyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.