Dolar 32,5010
Euro 34,5615
Altın 2.501,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 18°C
Açık
Van
18°C
Açık
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 17°C

TUŞBA BELEDİYESİNDEN GÖNÜLLERİ ISITAN ÇORBA İKRAMI

TUŞBA BELEDİYESİNDEN GÖNÜLLERİ ISITAN ÇORBA İKRAMI
21 Eylül 2020 19:41

            TUŞBA BELEDİYESİNDEN GÖNÜLLERİ ISITAN ÇORBA İKRAMI

               Tuşba Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsü yerleşkesinde bulunan Dursun Odabaş Tıp Merkezi önünde stand kurarak; hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına ikram etmek üzere 5 gün sürecek bir etkinlikle sıcak çorba dağıtımına başladı.

                Belediyemizin sıcak çorba dağıtımı; gerek il içinden gerekse il dışından gelerek İlçemizde bulunan hastanemize şifa arayan hasta ve hasta yakınlarımız ile sağlık ordumuzun kahraman sağlık çalışanları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Sabah erken hastane önüne gelen vatandaşlar, Tuşba Belediyesi’ nin bu güzel etkinliği ile karşılaşınca memnuniyetlerini dile getirdiler.

              BAŞKAN AKMAN, ‘FEDAKAR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’

Özellikle bu pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın insanüstü bir çaba harcadığını dile getiren Başkan AKMAN, ‘‘Yaşadığımız bu talihsiz salgın sürecinde, her zamankinden daha fazla emek sarf ederek mesai kavramı gözetmeksizin hastalarına canları pahasına can katan fedakar sağlık çalışanlarımızın bizlerde her zaman yanlarında olacağız’ dedi.

ÇORBALARIMIZ HİJYEN KURALLARI ÇERÇEVESİNDE HAZIRLANIP İKRAM EDİLİYOR

Başkan AKMAN, ‘İkram edilen çorbalarımız; gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir ürün güvenilirliği sistemi olan HACCP standartlarına göre hazırlanıp vatandaşlarımıza servis edilmektedir’ diye kaydetti.

Başkan AKMAN sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi önünde hafta sonuna kadar yaklaşık bin kişiye ulaşmayı planladığımız sıcak çorba etkinliğimize tüm hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarımızı bekliyoruz’ dedi.