Dolar 32,3123
Euro 35,1420
Altın 2.283,60
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 14°C

TUŞBA BELEDİYESİ’NİN STANDI YOĞUN İLGİ

TUŞBA BELEDİYESİ’NİN STANDI YOĞUN İLGİ
19 Kasım 2021 22:19

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Tam Bana Göre Festivali’ne katılan Tuşba Belediyesi’nin kurduğu stant, katılımcılardan tam not aldı.

Başkent Millet Bahçesi’nde 16 Kasım Günü başlayan ve 21 Kasım Pazar Günü’ne kadar devam edecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’ine Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde katılım sağlayan belediyeler, bulunduğu yöreyi en iyi şekilde tanıtmak için adeta birbiriyle kıyasıya yarıştı. Toplumun her kesiminde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği festivalde yerini alan Tuşba Belediyesi, yaptığı hizmetlerin yanı sıra ilçenin tarihi ve turistik yerlerini en iyi şekilde tanıtmak için büyük gayret gösteriyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı bürokrasi, siyaset ve iş dünyasında önemli isimlerin ziyaret ettiği Tuşba Belediyesi standı, toplumun her kesiminde tam not aldı. Yoğun ilgi gören standı ziyaret eden misafirlere, Van yöresine ait bal, ceviz reçeli, kavut, elma ve armut kurusu ile tandır ekmeği arası otlu peynir lokmasından oluşan tadımlık yöresel ürün seti ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen festivalin gençler tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Tam Bana Göre Festivaline Türkiye’nin dört bir yanından gençler akın ediyor. Tuşba Belediyesi olarak bizler de standımızı ziyaret eden başta gençlerimiz olmak üzere ziyaretçilerimize bölgemizin, tarihi ve turistik yerleri ile hizmetlerimizi anlatma imkanı bulduk. Çok verimli bir festival olduğunu düşünüyorum” dedi.