Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 13°C
Açık
Van
13°C
Açık
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 14°C
Sal 16°C

VAN 2022 YILININ EN GÜZEL KEDİSİNİ SEÇECEK

VAN 2022 YILININ EN GÜZEL KEDİSİNİ SEÇECEK
9 Mart 2022 20:31 | Son Güncellenme: 9 Mart 2022 20:33

Van Shopping Fest etkinlikleri kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi, ödüllü Van Kedisi güzellik yarışması düzenleyecek.

Kentin tanıtımı için Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde Van TSO işbirliği, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, İpekyolu Belediyesi, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğiyle 15 ile 29 Mart tarihleri arasında ‘Van Shopping Fest’ alışveriş günleri düzenlenecek. 

Birçok renkli etkinliğin düzenleneceği festivalde Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Van Kedisini tanıtmak, hayvan sevgisini aşılamak, kalıcı hale gelerek kuşaklar arasında paylaşımının sağlanması amacıyla Van Kedisi güzellik yarışması düzenleyecek.

Yarışmaya katılmak isteyen kedi sahipleri www.yarisma.van.bel.tr adresinden 18 Martta kadar online başvuru yapabileceklerdir. Yarışmaya başvurusu sadece www.yarisma.van.bel.tr adresinden olup, elden başvuru yapılmayacaktır.

Yarışmaya sadece beyaz Van kedileri katılıp, yarışmaya katılacak kedilerin 6 ay veya daha büyük olmaları tüm aşılarının tamamlanmış veya en az 1 doz aşısının yapılmış olması gerekmektedir. Kedi sahipleri kedinin sağlık karnesi ile yarışmaya gelip,  sağlık karnesi olmayan ve aşıları yapılmamış kediler yarışmaya kabul edilmeyecektir. 

Yarışmada 1’inci olan kediye tam altın, 2’inci olan kediye yarım altın, 3’üncü olan kediye çeyrek altın, 2 kediye ise mansiyon ödül olarak gram altın verilecektir.