Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 19°C
Az Bulutlu
Van
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Van İşkur TYP başvuruları başladı | TYP 2022 başvuruları

25 Ağustos 2022 09:10 | Son Güncellenme: 25 Ağustos 2022 09:51

İşkur üzerinden Toplum Yararına Çalıştırma programı kapsamında başvurular başladı..

Buna göre başvuru için adaylardan,

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Kuruma kayıtlı olmak,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, – Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, – Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç).

1. Adım: Adaylar öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/adresine tıklamaları gerekli ve İŞKUR sistemine e-Devlet şifresi ile veya İŞKUR kayıt bilgisi ile sisteme giriş yapınız.

2. Adım: Sonrasında İŞKUR Sistemine Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki görselde gördüğünüz alana girmeniz gereklidir.

MEB VAN’DA 573 PERSONEL ALACAK

Milli eğitim müdürlükleri bünyesinde çalıştırılmak üzere 9 ay süre ile alım başvuruları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Alımlar ipekyolu, edremit, tuşba, gürpınar, başkale, muradiye, özalp, saray, erciş, bahçesaray, çatak, gevaş ilçelerinde olacaktır. Arama yapılacağı zaman typ başvuru yapılacak il seçeneğinden van’ı seçerek bulunduğunuz ilçeleri de seçmeniz gerekmektedir.

 

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx