Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 20°C
Az Bulutlu
Van
20°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

Van YİKOB’TA 2 Kişi Görevden Alındı Yerlerine Kayyum Atandı

Van YİKOB’TA 2 Kişi Görevden Alındı Yerlerine Kayyum Atandı
1 Ağustos 2022 08:38

Van Yatırım izleme komisyonu başkanlığında müdürlüğü görevini gören M.Y ile bir kişi görevden alındı yerine ise kayyum atandı.

Van’da Bir süredir şaibeli ihalelerle gündemde olan kurumun başındaki isim görevden alındı.

Van Valiliğine bağlı yatırım izleme koordinasyon başkanlığında görevli müdür ile bir elektrik mühendisi görevden alındı. Yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığında müdür olarak görev yapan M.Y dün itibariyle görevinden el çektirildiği öğrenildi. Vali Ozan Balcı’ın talimatıyla YİKOB’a yapılan operasyonda 2 personel görevlerinden açığa alındığı bildirilirken yerlerine kayyum atandığı öğrenildi. Bir süredir Van’ın gündemde olan Van Yatırım izleme koordinasyonun başındaki isim görevden alınarak yerine Defterdar Mustafa Kamar atandı.

kaynak:vaneskpres.com