Dolar 32,4881
Euro 34,8100
Altın 2.488,38
BİST 9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 19°C
Az Bulutlu
Van
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

BAŞKAN AKMAN’IN, ‘RAMAZAN BAYRAMI’ MESAJI

BAŞKAN AKMAN’IN, ‘RAMAZAN BAYRAMI’ MESAJI
19 Nisan 2023 16:35

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman; sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran Ramazan Ayı’nı uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, insanları kaynaştıran, toplumu bütünleştiren bayramların milletçe sahip oldukları değerlerin en güzeli olduğunu dile getirdi. Başkan Akman, “Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz, yetim ve depremzede kardeşlerimize özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz” dedi.

Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için sürücülerin trafik kurallarına uymasını da isteyen Başkan Akman, “Bu müstesna günlerde seyahat ederken olası yoğunluğun göz önünde bulundurulmasını, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek daha dikkatli, daha duyarlı olunması, emniyet kemeri olmadan, uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanılmamasını özellikle istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramın anlam ve önemine uygun olarak kutlanması gerektiğini de dile getiren Başkan Akman, “Özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.