Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 17°C
Per 14°C

Başkan Bozkurt duyurdu: Sektörün devleri Van’da buluşacak

Başkan Bozkurt duyurdu: Sektörün devleri Van’da buluşacak
22 Mart 2024 13:43

Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt, EPS Sanayi Derneği (EPSDER)’nin İstanbul’daki genel kuruluna katıldı. Bozkurt, toplantının ardından önemli bir haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Van OSB 10. Dönem Başkanı, VOSİAD Başkanı, Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt, EPS Sanayi Derneği (EPSDER)’nin İstanbul’daki genel kuruluna katıldı. Bozkurt, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, ülke üretime büyük katkı sunan ve birçoğu Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan firmaları BOSPOR katkılarıyla Van’da konuk edeceklerini aktardı.

Başkan Bozkurt X (önceden Twitter) hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Bugün üyesi olduğumuz (EPSDER) Türkiye EPS üreticileri derneğinin genel kuruluna katılım sağladık.

Kıymetli divan üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Başta sevgili başkanımız sayın Erdem Ateş’i ve yönetim kurulu üyelerimizi, ve tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun. 

Merkezi İstanbul’da bulunan #EPSDER ;

Türkiye’de 300 üzerinde üretim tesisleriyle ülke ekonomisine, ihracata ve istihdama çok ciddi manada katkı sağlıyor.

Genel kurula sunduğumuz bir öneri ile bu yıl Mayıs veya Haziran ayları içerisinde firmamız öncülüğünde bir bölge gezisi ve sektör semineri gerçekleştirilecektir.

Birçoğu Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde bulunan “Türkiye Sanayici Yıldızları”nı #BOSPOR’un katkıları ile Van’da konuk edeceğiz inşallah.”
 

Bugün üyesi olduğumuz (EPSDER) Türkiye EPS üreticileri derneğinin genel kuruluna katılım sağladık.

Kıymetli divan üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Başta sevgili başkanımız sayın Erdem Ateş’i ve yönetim kurulu üyelerimizi, ve tüm üyelerimizi canı gönülden… pic.twitter.com/luO7bIc154— Şemsettin Bozkurt (@SemsettinBZKRT) March 20, 2024

EPSDER TARİHÇE

EPS Sanayi Derneği (EPSDER) Genleşebilen Polistiren (Expandable Polystyrene – EPS) üreticisi ve Genleştirilmiş polistirenden (Expanded Polystyrene) ısı yalıtım ve ambalaj malzemesi üreten sanayiciler tarafından “PÜD – Polistren Üreticileri Derneği” adıyla 1996 yılında Ankara’da kurulmuştur.