Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 17°C

DEM Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı

DEM Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı
14 Mart 2024 12:06

DEM Parti Van İl Örgütü ve  belediye Eşbaşkan adaylarıyla birlikte kenti karış karış geziyor. 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), seçim çalışmaların kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal Çaldıran’a bağlı Beydoğan (Şıxsıcıx) mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Eşbaşkan Adayı Neslihan Şedal, Harun Okay, Gönül Uzunay ve beraberindeki partililer, köy ve aile ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Eşbaşkan Şedal Çaldıran’daydı

Halk toplantısında konuşan Eşbaşkan Neslihan Şedal, seçim çalışmaları kapsamında Van halkının her yurttaşına ulaşacaklarını kaydetti. Şedal, Çaldıran ilçesini rekor bir oyla kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Muradiye ilçesinde ziyaret

Muradiye’de Angûzek (Topuzarpa),Korsot (Uluşar),Anzaf (Yumaklı) ve Ud (Beydağı) köylerinde aileleri ziyaret eden DEM Parti Milletvekili Zülküf Uçar, Eşbaşkan adayları Barış Yılmaz, Hediye Sayıner, ziyaret etti. 

Milletvekili Dindar: Bu halk için yaptıkları bişey yok

Gevaşta İlçe, Örgütü, Van Milletvekili Mahmut Dindar, Belediye Eşbaşkan Adayları, Kübra Aktı, Rüknettin Hakan, yarın ilçede yapılacak mitinge halk davet edildi. Milletvekili Dindar, “Sabah bişey söylüyorlar akşam onu inkar ediyor. Çevrelerinde bir yalaka takımı, bizim ödediğimiz vergilerle etrafındakileri zenginleştiriyor. 22 senedir bu ülkeyi iktidar yönetiyor ve bu halk için yaptıkları hiçbişey yok” ifadelerini kullandı.

Çatak ilçesinde köy ziyaretleri yapıldı. Şaminis (övecik) Bexuy (Alacayer) ve mezralarını ziyaret eden Van Milletvekili Gülcihan Kaçmaz Sağyiğit, Belediye Eşbaşkan Belediye Eşbaşkan adayları Reşat Eraslan, Gülten Baran ve  beraberindeki partililer, köylülerle tek tek sohpet etti, sorunlarını dinledi.