Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 17°C
Per 14°C

DEM Parti’den STK’lara ziyaret: sorunların muhatabı olacağız!

DEM Parti’den STK’lara ziyaret: sorunların muhatabı olacağız!
20 Mart 2024 11:24

DEM Parti Seçim çalışmaları kapsamında DOĞUSİFED, Şoförler Odası, ESOB’u ziyeret etti. Burada konuşan Veysi Dilekçi, “31 Mart’tan sonra sorunların muhatabı olacağız” mesajı verdi.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler kapsamında kentin çeşitli STK’larına ziyaret gerçekleştiren DEM Parti il Örgütü ve Belediye başkan adayları, ilgiyle karşılandı. Ziyaretlerde, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, İl Eşbaşkanları Veysi Dilekçe ile Gülşen Kurt, Edremit Belediye Eşbaşkan adayları Cemil Komi, Rabia Başak Koç ve parti yöneticileri katıldı.

Dilekçi: Sorunların muhatabı olacağız

İlk ziyaretini Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞU/SİFED) yapan DEM Parti’yi  Başkan Müslüm Erbay karşıladı. Daha sonrası sırasıyla Şöforler Odası, ve Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği ziyaret edildi. Burada konuşan Veysi Dilekçi, Van’ın kayyumlarla yönetildiğini ve buna sessiz kalındığnı belirtti. Dilekçi, “Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, bu kentte hem tarım hem turizm hemde sınır kenti. Birçok özelliği bir arada barındırmasına rağmen hala esnaflarımızın büyük sorunları bulunuyor. Bu kentte kendi iradesiyle seçtiği yöneticilerle yönetilmediği için malesef esnaflarımızda çok muhatap bulamıyor. Bizler 31 Mart seçimlerinden sonra halkın seçtiği adaylarla birlikte tüm sorunların muhatabı olacağız” dedi.

Şedal: Sorunları birlikte çözeceğiz

Ziyaretlerde konuşan Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, tüm kesimlerin önerileriyle kenti ortak akılla yönetmeye aday olduklarını söyledi. Şedal, “Bir kentin sivil toplum örgütlerine ne kadar çok görev düşse aslında o toplumunda mevcut sorunlarını daha kolay, daha adilane bir yöntemle çözüleceğine dair gerçeklikle karşı karışıyayız. Hem şu süreçte hemde bundan sonraki süreçte kuracağımız kent konseyleriyle birlikte bu sorunları ortadan kaldırıp kalıcı çözümler üretmek noktasında çaba içerisinde olacağız” diye konuştu.