Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 14°C

Edremitli üniversite öğrencilerine 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği

Edremitli üniversite öğrencilerine 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği
14 Mart 2024 12:01

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kuracakları Edremit Vakfı (EDEV) ile Edremitli üniversite öğrencilerine aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği vereceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim alanında çeşitli projelere imza atan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ikinci 5 yılda da öğrencilerin yanında olacağının sinyallerini verdi.

Üniversite öğrencilerine akademik yıl boyunca ulaşım desteği sağlayacaklarını ifade eden Başkan Say, “Bugüne kadar eğitim alanında öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, her yıl YKS ücretlerinin ödenmesi, eğitim kurumlarının onarılması, ulaşım desteğinin verilmesi ve yeni etüt merkezleri açarak hep yanlarında olduk. Yine birkaç yıldır devam ettiğimiz ulaşım desteğimizin kapsamını genişleterek daha güzel bir hale getirdik. Kuracağımız Edremit Vakfı (EDEV) ile ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine toplu taşıma desteği sağlayacağız. İster Van’da okusun, isterse de başka bir ildeki üniversite olsun bu desteği alacak. 2023-2024 akademik yılı boyunca üniversite öğrencilerinin aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği verilecektir. Başta öğrencilerimize, ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ETİKETLER: ,