Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 30°C
Açık
Van
30°C
Açık
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Gevaş Yeniden Refah Partisinden İstifa ederek Ak Partiye Katıldılar

Gevaş Yeniden Refah Partisinden İstifa ederek Ak Partiye Katıldılar
12 Şubat 2024 15:52 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2024 15:53

Van’ın Gevaş ilçesinde Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı ve beraberindeki çok sayıda partili AK Parti’ye geçtiklerini duyurdu.

AK Parti’de son zamanlarda kopmalar yaşanırken, Türkiye’de YRP’ye ilk tepki Gevaş’tan geldi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gevaş İlçe Başkanı Onur Sezer, beraberindeki çok sayıda partili ile AK Parti saflarına katıldıklarını duyurdu.

YRP saflarındayken ilçe teşkilatı olarak haksızlığa uğradıklarına dikkat çeken ilçe başkanı Onur Sezer, yaptığı basın açıklamasında;

    “Şahsıma ve teşkilatıma yapılan haksızlık nedeniyle 3 yıldır yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevinden ayrılarak AK Parti saflarına geçiyoruz. Emeklerimizi görmezden gelen ve emekleri olmayan insanlara adaylık veren insanların haksızlığını kabul edemeyiz. İl başkanı ile farklı ilişkilerle bizi görmezden gelen şahıslarla çalışmamız mümkün değildir. Teşkilatımızı üzen bu daranışlar emeklerimizin harcandığını gördük. Bu isimlere son çare olan tepkimizi istifa ederek ve AK Parti saflarına geçerek yaptık. Allah hayırlı etsin.” ifadelerini kullandı.