Dolar 32,3902
Euro 34,7989
Altın 2.411,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 16°C
Az Bulutlu
Van
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 13°C
Pts 12°C

Hüda-Par Van Büyükşehir adayı Mehdi Oğuz Van’a yapacağı projeleri açıkladı!

Hüda-Par Van Büyükşehir adayı Mehdi Oğuz Van’a yapacağı projeleri açıkladı!
12 Şubat 2024 15:46

31 Mart’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken siyasi partilerin illerde yarışacak belediye başkan adayları da belli oldu. Van’da da seçim çalışmalarının startını veren HÜDA PAR, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayını Mehmet Mehdi Oğuz olarak açıkladı. HÜDA PAR’ın Van Büyükşehir adayı Mehdi Oğuz seçimi kazanması halinde Van’a yapacağı projeleri açıkladı.

HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Van’ın sorunlarına çare olacak birçok projesini duyurdu. HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan aday Mehmet Mehdi Ozğuz’un projeleri arsında Vanlıların özlemle beklediği ve Van’da kronikleşmiş sorun haline gelen birçok proje yer alıyor. Oğuz’un projeleri; Modern stat, Van Otogar projesi, köprülü kavşaklar gibi bir projesini açıkladı. Kentin yaşadığı sorunlara çözüm olacak vizyon projelerini açıklayan HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, yıllardır hizmetten yoksun kalan Van’ın hak ettiği belediyeciliğe HÜDA PAR ile kavuşacağını belirtti.

“DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ, HİZMETLERİN TAMAMI BİZİMLE OLUR”

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, “Sorunlar belli çözümler belli. Yıllardır hizmetten yoksun olan halkımız HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. İlimizin İki sınır kapısı var ve ciddi bir ticaret potansiyeline sahip olmasına rağmen işsizlik oranı iller sıralamasında ilk 3’te yer almaktadır. Bunun yanı sıra biz Vanlıların değimiyle Van denizimiz şifalı suyuyla turizme katkı sağlayacak ve şehrimizi turizmin merkezlerinden biri haline getirecek bir potansiyele sahip. Ama maalesef kurumaya terkedilmiş durumda. Tarım ve hayvancılık noktasında da verimli topraklara sahip olan ilimizde, halkımız kırmızı ete hasret kalmış, ihtiyaç olan tarımsal ürünlerinin çoğunu komşu illerden tedarik etmektedir. Bu saydıklarımız sadece sorunlardan birkaç tanesi. Halkımızı tüm bu hizmetlerden mahrum bırakan anlayışın değişme vaktinin geldiğini ve halkımızın özlem duyduğu hizmetlerin tamamımı #BizimleOlur diyor halka efendi değil hizmetkâr olacağımızı ilan ediyoruz. ” İfadelerini kullandı.