Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 17°C
Az Bulutlu
Van
17°C
Az Bulutlu
Paz 14°C
Pts 12°C
Sal 12°C
Çar 16°C

İpekyolu Belediyesi Parkları Bahara Hazırlıyor

5 Mayıs 2020 20:25 | Son Güncellenme: 5 Mayıs 2020 20:26

İpekyolu Belediyesi, bir yandan Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ederken  diğer yandan da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki park, yeşil alan ve refüjlerde ki bakım çalışmalarına hız verdi.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda bulunan çocuk oyun alanlarının yanı sıra, yeşil alan, cadde ve sokaklarda bulunan refüjlerde, yabani otları temizleme, çim biçme ve çiçeklendirme çalışmalarına hız vererek, İpekyolu’nda bulunan park ve sokakların daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Baharın gelmesiyle birlikte hummalı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri,  “Mevsim itibariyle ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda ağaç budama, peyzaj düzenlemeleri, ağaç dikimleri, yeşil alanların iyileştirilme çalışmaları, cadde ve sokaklarda ki refüjlerde çiçek dikimi gibi bir çok alanda çalışmalarımız hız kazandı. Bahar mevsiminde olduğumuz bu aylarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak, İpekyolu’nda yaşayan vatandaşlarımıza yeşil, nezih ve güzel mekânlar oluşturmayı hedefliyoruz. Bu mekânlarda gerekli bakım çalışmalarını yapıyoruz. Aynı zamanda belediyemize ait seramızda da bahar mevsiminde parklara ve orta refüjlere dikilecek olan çiçeklerin yetiştirme çalışmaları da devam ediyor” dediler.

Ayrıca İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, park ve bahçelerde yapılan bahar çalışmalarının yaz boyunca da sürdürüleceğine değindi.