Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Az Bulutlu
Van
22°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 18°C

İpekyolu Belediyesi Sıhke Gölünden 30 Ton Çöp Çıkardı

20 Mayıs 2020 21:47

İpekyolu Belediyesi, daha güzel ve temiz bir İpekyolu için ilçe genelindeki çevre temizliğine farklı noktalarda devam ediyor.

İpekyolu Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarında bulunan Sıhke Gölü’nün sahilinde ve çevresinde yaptıkları temizlikten 30 ton çöp topladı.

İpekyolu Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avcı, “Daha temiz ve daha güzel yaşanabilir bir İpekyolu için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak bizler üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Siz kıymetli hemşehrilerimizden de çevremizin temiz tutulması ve korunması hususunda daha özverili olmanızı rica ediyoruz. Sahil kıyılarına çöplerin atılmaması, gölümüze sahip çıkılması ve korunması hususunda da hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Çocuklarımıza daha güzel ve temiz bir miras bırakmak için lütfen çöpleri etrafa değil çöp kutularına atalım” dedi.