Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 18°C

Süleyman Oflas: “Yaşanabilir bir Tuşba için çalışacağız”

Süleyman Oflas: “Yaşanabilir bir Tuşba için çalışacağız”
15 Şubat 2024 15:47

AK Parti’nin Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim kampanyası kapsamında ilçedeki sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek hem projelerini anlattı hem de taleplerini dinledi.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana ziyaretlerini sürdüren Süleyman Oflas, gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor. Bugün de sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinleyen Oflas, yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. İlçenin ekonomik dinamizmine ve iş dünyasına verdiği önemi vurgulayan Oflas, ortak akılla Tuşba’nın kalkınması için çalışacağını belirtti. Sanayi sitesi esnafından ilçenin sorunlarını da dinleyen Oflas, kendisine iletilen çözüm önerilerini de tek tek not aldı.

  Sanayi sitesi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Oflas, ilçenin ekonomik potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap vermek adına çaba gösterdiğini belirtti. Hazırladığı projelerle ilgili de bilgiler paylaşan Oflas, sanayi esnafının beklenti ve taleplerini dikkate alarak, ilçenin gelişimine katkı sağlamak için işbirliği yapma çağrısında bulundu.

 “İşbirliği yapmaya hazırız”

  Sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Süleyman Oflas, “AK Parti’nin Tuşba ilçesi için belirlediği belediye başkan adayı olarak sizinle buluşmak ve sorunlarınızı dinlemek için buradayım. Sanayi bölgemiz, ilçemizin ekonomik dinamizminin temel taşlarından biridir. Sizler, üretkenliğiniz ve emeğinizle ilçemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlıyorsunuz. Ancak biliyoruz ki, karşılaştığınız bazı sorunlar ve ihtiyaçlarınız var. Ben de bu sorunları ve ihtiyaçları yerinde görmek ve çözüm üretmek için buradayım. Sizlerin talepleri ve beklentileri, bizim için son derece değerlidir. Bugün burada, sizlerle birlikte ilçemizin geleceği için neler yapabileceğimizi konuşmak istiyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

  “Yaşanabilir bir Tuşba için çalışacağız”

  Tuşba ilçesi için hazırladığı projelerin esnaf başta olmak üzere herkesin katkı ve desteğiyle hayata geçirileceğini söyleyen Oflas, “İlçemizin sanayi bölgelerinin daha da gelişmesi ve iş dünyasının daha rekabetçi hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin işlerinizi kolaylaştırmak, sorunlarınıza çözüm bulmak ve ilçemizin refahını artırmak için buradayız. Bu vesileyle, siz değerli sanayi esnafımıza ve işçilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada bize zaman ayırdığınız için minnettarız. Sizlerin desteğiyle, Tuşba ilçemizi daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam. Hep birlikte, güzel ve yaşanabilir bir Tuşba için çalışacağız” diye konuştu.

 Süleyman Oflas’ın ziyaretini olumlu bulduklarını ifade eden sanayi sitesi esnafı, “İlçenin ekonomik kalkınması ve iş dünyasının desteklenmesi adına bu ziyareti önemli bulduk. Oflas’ın projelerini bizimle paylaşarak fikir alışverişi yapması gerçekten takdire şayandır. Sorunlarımızı ve taleplerimizi kendisine ilettik. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.