Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Az Bulutlu
Van
22°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 18°C

TOGG iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? TOGG 9 farklı kadroya personel alacak!

TOGG iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? TOGG 9 farklı kadroya personel alacak!
24 Mayıs 2022 08:44 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2022 14:40

TOGG 9 farklı kadroda çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. TOGG bünyesinde çalışmak isteyen binlerce vatandaş tarafından araştırılmaya başlayan konu ile ilgili tüm detayları açıklayan Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), internet üzerinden en çok araştırılan isimler arasında yerini aldı. Yapılan araştırmalarda, “TOGG hangi kadrolara personel alacak?”, “TOGG personel alımı başvuru şartları neler?”, “TOGG başvurusu nasıl yapılır?” sorularına cevap aramaya başladı.

Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG) tarafından yapılan açıklamaya göre 9 farklı kadro için personel alımı gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamanın ardından internet üzerinden yoğun bir araştırma yapılmaya başladı ve TOGG’un hangi kadrolara personel alacağı sorgulandı. Peki TOGG hangi kadrolara personel alımı yapacak, nasıl başvuru yapılır? TOGG personel alımı başvuru şartları neler? Tüm detaylar haberimizde…

TOGG BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu, 9 farklı kadro için personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyurunun ardından bu kadroların neler olduğu merak edilirken, başvuruların nasıl yapılacağına dair sorgulamalar da başladı. TOGG bünyesinde herhangi bir kadronun personel alımları için yapılacak olan başvurular, TOGG’un resmi internet sitesi üzerinde yer alan ‘Bize Katılın’ sayfasından ve TOGG LinkedIn hesabı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bunların dışında TOGG iş ilanları için kariyer sayfalarını da takip etmek oldukça etkili olacaktır.

TOGG tarafından belirlenmiş olan kadrolara ilişkin başvuruda bulunmak isteyen adaylar, TOGG LinkedIn hesabı üzerinden başvuru şartlarına uyduğu ve başvuru yapmak istediği ilana giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler. Bunun için de öncelikle LinkedIn üzerinden bir hesap oluşturulması gerekiyor. Başvurunun oluşturulması durumunda ilan sayfasında yer alan ‘Başvur’ butonuna tıklanması yeterli olacaktır.

TOGG HANGİ KADROLARA PERSONEL ALACAK?

9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıklayan TOGG’un, bu alımları hangi kadrolar için gerçekleştireceği merak ediliyor. İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda “TOGG hangi kadrolara personel alacak?” sorusuna cevap aranıyor.

Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), personel alımı yapacağı kadroları LinkedIn hesabı üzerinden açıkladı. Açıklanan kadrolar aşağıdaki gibidir:

  • IT Vendor & Contract Management
  • Modeler (Alias)
  • Modeler (VR)
  • Electrical System Validation & Testing
  • Design Technical Operations
  • User Interface Design
  • User Experience Design
  • E/E Systems Network Architect
  • Infotainment System Component Owner

Başvuru Linki : [kanews-btn color=”” size=”kanews-btn-sm” link=”https://www.linkedin.com/jobs/togg-jobs-worldwide?f_C=12978558&trk=top-card_top-card-primary-button-top-card-primary-cta&position=1&pageNum=0″ target=”false”]Toog Başvuru Ekranı[/kanews-btn]

ETİKETLER: , , ,