Dolar 32,4349
Euro 34,7993
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 21°C
Az Bulutlu
Van
21°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 16°C

Tuşba Belediyesinden annelere süpriz ‘anneler günü’hediyesi

9 Mayıs 2020 22:27

Tuşba Belediyesinden annelere süpriz ‘anneler günü’hediyesi

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, bu yıl yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ‘Anneler Günü’ kutlama etkinliği düzenleyemeyince evlerinde ziyaret ederek ceviz ve çam fidanı hediye etti.

Tuşba Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda anneleri unutmadı. Her yıl düzenlediği çeşitli etkinliklerle ‘Anneler Günü’nü kutlayan Tuşba Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle kutlama geleneğini de değiştirdi. Alınan tedbirler nedeniyle toplu kutlama etkinliği yerine Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, anneleri tek tek evlerinde ziyaret ederek ceviz ve çam fidanı hediye etti.

Her yıl gerçekleştirdikleri ‘Anneler Günü’ etkinliklerini bu yıl yapamadıklarını ancak anneleri de unutmadıklarını dile getiren Başkan Akman, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla annelere verilebilecekleri hediyenin çok özel olması gerektiği düşüncesiyle ceviz ve çam fidanı dağıttıklarını kaydetti. Gelecek nesillere yeşil bir dünyayı ancak annelerin bırakabileceğini söyleyen Başkan Akman, “Anneler bizim her şeyimiz. ‘Anneler Günü’ dolayısıyla annelerimize çok özel bir hediye vermek istedik. Ceviz ve çam hediye ettik. Bu verdiğimiz hediye fidanlar inşallah toprakla buluşturularak gelecek nesillere daha yeşil bir Tuşba bırakmış oluruz” dedi.

Anneler Günü’nü bu yılda unutmayan ve kendilerini evlerinde ziyaret ederek ceviz ve çam fidanı veren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a teşekkür eden anneler ise bu yıl yaşanan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını da etkisiyle zaman zaman da duygu dolu anlar yaşadılar.