Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 17°C

VALİ BİLMEZ, TUŞBA BELEDİYESİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ BİLMEZ, TUŞBA BELEDİYESİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
28 Temmuz 2020 14:30

VALİ BİLMEZ, TUŞBA BELEDİYESİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, yapımı devam eden Tuşba Belediyesi’nin hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Tuşba Belediyesi’nin Erciş karayolu üzerinde bulunan yerleşkesine gelen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman tarafından karşılandı.

Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa edilen ve bitme aşamasına gelen belediyenin hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Bilmez’e bilgi veren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediyenin şimdiye kadar bir hizmet binasının olmadığını ve vatandaşlara hep prefabriklerde hizmet verdiklerini ifade etti. Hizmet binasının, personelin çalışma ortamının iyileştirilmesi, çağın gereksinimlerine cevap vermesi, güncel uygulama ve yönetmeliklere göre inşa edildiğini dile getiren Başkan Akman, “Tuşbamızın 50 yıl sonraki nüfus planlaması göz önünde bulundurularak temelini attığımız hizmet binamız büyük ölçüde tamamlandı. İnşallah en kısa sürede hizmete açarak Tuşbalıların hak ettiği bir ortamda hizmet alacaklar” dedi.

Bölgede eşine az rastlanılan bir mimari yapıya sahip olan hizmet binasının tüm katlarını gezerek bilgi alan Vali Bilmez, bundan sonraki hizmetlerin verimli, hızlı, daha donanımlı ve günümüz teknolojisine uygun olarak tasarlanmış olmasından dolayı başta Belediye Ba