Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 17°C

Van’ın En Genç Aday Adayı Uğur Güvener AK parti’den Adaylığını açıkladı

Van’ın En Genç Aday Adayı Uğur Güvener AK parti’den Adaylığını açıkladı
22 Mart 2023 22:47

Uğur Güvener Kimdir? Kendisi 24 yaşında, lise mezunu genç iş insanı, Van fedai hedef 2071 diyerek Ak parti’den aday adayı oldu. Söz konusu adalık müracaatını önceki gün kalabalık bir heyetle AK Parti Van İl Başkanlığı’na gelerek, adaylık belgesini İl Başkanı Emre Güray’ın elinden alan genç vekil adayı konuşmasında; öncelikle bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için başta yakın akrabalarım,dostlarım ve parti teşkilat mensuplarım olmak üzere sizlere şükranlarımı sunarım. Hepinizi sevgiyle,saygıyla muhabbetle selamlayarak sözlerime başlıyorum. Gerçi söylenecek sözler söylenildi, bize bir şey bırakılmadı ama birkaç cümle müsade ederseniz ben de ilave edeyim.

Uğur Güvener Kimdir?  Kendisi 24 yaşında, lise mezunu genç iş insanı, Van fedai  hedef 2071 diyerek Ak parti’den aday adayı oldu. Söz konusu adalık müracaatını önceki gün kalabalık bir heyetle AK Parti Van İl Başkanlığı’na gelerek, adaylık belgesini İl Başkanı Emre Güray’ın elinden alan genç vekil adayı konuşmasında; öncelikle bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için başta yakın akrabalarım,dostlarım ve parti teşkilat mensuplarım olmak üzere sizlere şükranlarımı sunarım. Hepinizi sevgiyle,saygıyla muhabbetle selamlayarak sözlerime başlıyorum. Gerçi söylenecek sözler söylenildi, bize bir şey bırakılmadı ama birkaç cümle müsade ederseniz ben de ilave edeyim.

Sosyal demokrat hukuk ülkesinde biz gençlere fırsat verilmesini plan ve projelerimizin dikkate alınmasını,biz gençlerin önündeki başarı merdivenlerinin önündeki engellerin kaldırılmasını, sürekli tüketen değil, üretken bir gençliğin oluşmasını canı gönülden istiyorum.

  Allah’a karşı görevlerimiz vardır, sorumluluklarımız vardır, Peygambere karşı sorumluluklarımız vardır, ailemize karşı sorumluluklarımız vardır, milletimize karşı sorumluluklarımız vardır, Vatanımıza Bayrağımıza karşı sorumluluklarımız vardır, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımız vardır, insan olarak da bütün insanlığa karşı sorumluluklarımız vardır. Onun için biz gençlere çokça görev düşüyor. Görevlerimiz sadece dinlemek değil. Görevlerimiz aynı zamanda vatana ve millete faydalı her türlü projelere katkı sağlamak, hatta bu tür projeleri tasarlamak, planlamaktır.  

gençlerin  bürokraside etkili rol almasının istiyor ve aday adayı olan tüm gençleri canı gönülden tebrik ediyorum. Çıktıkları bu kutlu mücadelenin kendilerine hayırlar getirmesini diliyorum. inşallah önümüzdeki seçimlerde gençlerden oluşacak kadrolarda görev almak Van’a ve Van halkına yakışır şekilde görev yapmak için aday adayı oldum.

 bu vesileyle kendime idol edindiğim  biz gençlere her konuşmasında yer veren cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm siyasi büyüklerime  saygılarımı sunar teşekkür ederim diyerek Adaylığını açıkladı. Toplantıya katılanlar tarafından alkışlandı.