Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C

BAŞKAN V. AYDIN İPEKYOLU’NDA GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNDU

7 Aralık 2021 19:00

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı V. İhsan Emre Aydın İpekyolu’nda yapımı tamamlanan ve planlanan projelerle ilgili gezi ve incelemelerde bulundu.
İlçe genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle, esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam eden Aydın, ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Buzhane Mahallesi eski şehir mevkiinde çalışmaları devam eden İpekyolu Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.
Aydın, 90 bin metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolları, kamelyalar, spor aletleri, çocuk oyun gurupları, yeşil alan çalışmaları bulunan her yaştan kitleye hitap eden tesisin çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi.
Daha sonra ilçemizde yapımı tamamlanan park alanlarını gezen Başkan V. Aydın, birim müdüründen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Buradan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe sınırlarında yapımı tamamlanan cadde ve sokaklarda incelmelerde bulunmaya geçen Aydın, esnafla bir araya gelerek yeni yılda yapılması planlanan projeler hakkında esnaflarla fikir alış verişinde bulundu. Kaymakam Aydın, incelemeler esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet ederek onlardan gelen talep, öneri, istekleri dinledi.
Ziyaret ve incelemeleri sırasında Kaymakam Aydın’a Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yaşin ile birim müdürleri de eşlik etti.