Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Büyükşehir Başkan Adayı Arvas’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet

Büyükşehir Başkan Adayı Arvas’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet
14 Mart 2024 13:15

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, bütün Vanlıları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mart Cuma günü Beşyol Meydanı’nda saat 13.00’da düzenleyeceği mitinge davet etti.

Van’da yeni bir dönemin başlaması için 31 Mart Yerel Seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan adayı Arvas, “Aziz şehrimiz bir kez daha, Türkiye Yüzyıl’ının mimarı, mazlumların gür sesi, suskun dünyanın hür sesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Van’da ağırlıyor. Bu konuda hazırlıklarımızı tamamladık, inşallah tüm Vanlı hemşirelerimizden yoğun bir katılım bekliyoruz. Önümüzde 31 Mart Yerel seçimleri var. İnanıyorum ki bu seçim hemşerilerimizin güçlü desteği ile Van için bir milat olacaktır. AK Parti Belediyeciliğiyle eser ve hizmet siyasetinin egemen olduğu yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız. 31 Mart 2024 tarihi Van için değişimin, dönüşümün ve gelişimin dönüm noktası olacak ve hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Vanlıların sağduyu ve kararlılığı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteği sayesinde tüm kapılar sonuna kadar açılacak, Van her açıdan kazanacaktır” dedi.

“KAPI KAPI DOLAŞALARAK PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”
Başkan adayı Arvas, belediyeyi AK Parti’nin kazanması durumunda merkezi iktidarın imkânlarını yatırım ve hizmet için kullanacaklarını belirterek, “Yeni bir atılım ve kalkınma dönemini başlatmak için Belediye Başkan adaylarımız, teşkilatlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte kapı kapı dolaşarak projelerimizi anlatıyoruz. Yerel seçimlerin şehrimiz için önemini vurguluyoruz. İktidar ile Van Büyükşehir Belediyesinin gücünü birleştirerek büyük bir sinerji oluşturmak istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da Van’ı kazanmamızı çok istiyor. 2011 yılında yaşadığımız depremlerde bizi bir an yalnız bırakmayan, Van’a ayrı bir muhabbeti olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile yarın Cuma namazından sonra Saat 13:00’de Beşyol Meydanında büyük bir miting düzenliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir şekilde karşılamak üzere tüm hemşerilerimizi aileleri ile birlikte yarın Beşyol meydanına davet ediyorum” diye konuştu.