Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Açık
Van
22°C
Açık
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 17°C
Per 14°C

Edremit’te ilçeye değer katacak büyük proje! Tam 100 yıllık

Edremit’te ilçeye değer katacak büyük proje! Tam 100 yıllık
29 Şubat 2024 13:33 | Son Güncellenme: 29 Şubat 2024 13:34

Görev süresi boyunca 65 kalıcı eseri Edremit’e kazandıran ve Edremit’i her daim gündemde tutmayı başarıp cazibesini artıran Başkan Say, kentteki gazetecilerle bir araya gelerek ilçeye değer katacak büyük bir projesini açıkladı.

Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı İsmail Say gazetecilerle bir araya gelerek ilçeye değer katacak bir projesini açıkladı.

Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı İsmail Say, geçtiğimiz gün 36 projesini kamuoyu ile açıkladı. Görev süresinde 65 projeyi hayata geçiren ve ilçenin 40 yıllık sorununu çözen Başkan Say, basınla bir araya gelerek daha önce paylaşmadığı projesini açıkladı. Başkan Say, Edremit için 50 ve 100 yıllık master planını hazırlayacaklarını açıklarken, kazandıklarında ilk işlerinin bunu hayata geçirmek olacağını söyledi.

“EDREMİT’İN 50 VE 100 YILINI PLANLAYACAK BİR MASTER PLAN ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ”

Başkan Say, yaptığı açıklamada, master planına dikkat çekerek, “Allah nasip ederse ikinci dönemde master planını yapacağız. Bu lansman toplantısında yoktu, bunu size sakladık. Edremit’in 50 yıl ve 100 yılını planlayacak bir master plan çalışması yapacağız. Peki, bu nedir? Maraş Caddesi’nde caddeyi boydan boya 45 dakikada gitmemizin sebebi bu şehrin bir master planının olmamasıdır. Bunu kimlerle yapacağız? Dünyada ödül almış altın çizerek söylüyorum sadece Türkiye’de değil bu anlamda şehir planlamacıları ile bir çalışma yapacağız. Bir çalıştay yapacağız. İlk işimiz olarak Edremit’imizin önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık master planını yapacağız” dedi.