Dolar 32,3975
Euro 34,5628
Altın 2.381,18
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 17°C
Hafif Yağmurlu
Van
17°C
Hafif Yağmurlu
Per 13°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 14°C

Ejder Yağızer’den, DEM Parti seçim ofisine ziyaret

Ejder Yağızer’den, DEM Parti seçim ofisine ziyaret
11 Mart 2024 13:38

Van’ın Başkale İlçesi’nde eski AKP Belediye Başkanı Ejder Yağızer, DEM Parti seçim ofisini ziyaret ederek, seçimlerde DEM Parti adaylarını destekleyeceğini açıkladı.

Kentte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DEM Parti’ye destek ziyaretleri sürüyor.

DEM Parti heyeti güne ilk olarak Tuşba ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarıyla başladı. Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, Milletvekili Zülküf Uçar ve ilçe eşbaşkanlarının da yer aldığı çalışmalarda ilk olarak Tuşba ilçesine bağlı; Şahgeldi, Norevans (Esenpınar), Gedikbulak (Canik), Halkalı, Amik, Özyut mahalleri ziyaret edildi. Daha sonra taziye evleri ziyaret edildi.

Ziyarette konuşan Neslihan Şedal, “Kentimizde yaşadığımız tüm sorunlar aslında yüzyıllık politikaların sonucudur. İki dönemdir atanan kayyımlarla birlikte yaşadığımız tüm sorunların derinleştiğini görüyoruz. Toplumsal sorunların çözümsüzlük politikasıyla yürütülmeye çalışıldığını çok iyi biliyoruz. Bir tecrit politikası var, atanan kayyımları da bu çerçevede görmek gerekir. Duygu düşünce dünyamız tecrit ediliyor, dilimiz tecrit ediliyor” dedi.

Tuşba İlçesi’nin yanı sıra Başkale İlçesi’nde de seçim çalışmaları sürüyor. Aralarında DEM Parti İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Belencik, Hasanbey, Ekecek, Örmetaş köyleri ziyaret edildi. Renkli görüntülerin yaşandığı bu köylerde kimi yurttaşlar, partilileri atlarla ve ellerinde DEM Parti bayraklarıyla karşıladı. Ziyaretlerden sonra heyet DEM Parti Başkale İlçe binasını ziyaret etti. Eski AK Parti İlçe Başkanı ve Ertoşi aşiretinin Şerefan kolunun kanaat önderi Ejder Yağızer parti binasını ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu. Yağızer, tüm ailesiyle birlikte ilçede DEM Parti adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.