Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 11°C
Açık
Van
11°C
Açık
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 14°C
Pts 15°C

Erdoğan açıkladı! Van’a şehir hastanesi yapılacak

20 Nisan 2020 10:25 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2020 15:03

Bundan çok değil iki sene önce yani 19 haziran 2018 de Van’a şehir hastahanesi yapılacak müjdesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Van mitingin’de vermişti. Neler demişti bi göz atalım.

24 Haziran’da yapılacan olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesi Van’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşyol Meydanında düzenlenen mitingde konuştu.   16 yılda Van’a yapılan hizmetleri tek tek anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van için bir sağlık müjdesi verdi. Erdoğan Van’a içinde fizik tedavi ve psikiyatri bölmününde içinde yer alacağı şehir hastanesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.   ERDOĞAN’DAN ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ   Erdoğan şehir hastanesi için şu ifadeleri kullandı: “Kamu-özel ortaklığı ile yapacağımız 450 yataklı fizik tedavi ve psikiyatri bölümlerinin içinde yer aldığı şehir hastanemizin de çalışması devam ediyor.” demişti.

Evet tamda ilimizin yükünü alacak modern bir şehir hastanesine her zamankinden daha çok ihtiyaç hasıl olmuştur. Tüm dünyada, ülkemizde ve ilimizde de baş gösteren Covit-19 Corona virüs ile mücedede şehir hastahanesinin büyük önemi vardır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN 24 haziran Cumhurbaşkanlığı seçim vaatlerinde yer alan Van Şehir Hastahanesi için çalışmaları başlatır ve ilimizin ihtiyacının karşılanmasına vesile olur diye ümit ediyoruz.

Bizler şunu iyi biliyoruz Ak Parti Yani Recep Tayyip ERDOĞAN bir söz verdiyse yerine kesinlikle gelir. Bu vesileyle en yakın zamanda şehir hastahanesine kavuşmak ümidiyle…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR