Dolar 32,4237
Euro 34,7977
Altın 2.395,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 16°C
Az Bulutlu
Van
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 14°C
Pts 12°C

KAYMAKAM ASLAN’DAN TARAFTAR SOKAK ESNAFINA ZİYARET

KAYMAKAM ASLAN’DAN TARAFTAR SOKAK ESNAFINA ZİYARET
26 Eylül 2020 18:40 | Son Güncellenme: 26 Eylül 2020 18:43

KAYMAKAM ASLAN’DAN TARAFTAR SOKAK ESNAFINA ZİYARET

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki vatandaşlarla mahalle toplantılarında bir araya gelen Kaymakam Aslan, vaktinin büyük bir bölümünü de esnaf ziyaretine ayırıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan işyerleri, 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlarken, Başkan V. Aslan da o günden bu yana ziyaretlerine devam ediyor.

“ESNAFIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ”

Başkan V. Aslan, bu kez Maraş Caddesi üzerinde bulunan lokantaların ve kahvehanelerin bulunduğu ‘Taraftar Sokak’ esnafını ziyaret etti. Sokak esnafına hayırlı işler dileyen Başkan V. Aslan, sohbet ettiği esnafın görüş ve önerilerini dinledi.

“ESNAF EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR”

Çarşıda alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe, hijyen konularında da uyarılarda bulunan Kaymakam Aslan, şöyle konuştu: “İlgili birim müdürlerimizle beraber Taraftar Sokak esnafımızı ziyaret edelim dedik. Esnafımız özellikle kış aylarda problem yaşıyor. Bizde bu problemlere çözüm arayacağız. Kovid-19 salgını esnafımızın iş hacmini düşürmüş. İnşallah, bu hastalıktan tamamen kurtuluruz. Hayat normale döner. Esnafımız, ekonominin can damarı. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de esnafımızın yanında oluyoruz. Bütün esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.”

“SOKAK ESNAFINDAN TEŞEKKÜR”

Sokak esnafı da yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Esnaflar olarak zor dönemler geçiriyoruz. Bu zor dönemde verilen her destek bizim için değerlidir. Taleplerimizi kaymakam beye aktardık. Kış ayları gelmeden bu talepler gerçekleştirilirse memnun oluruz. İpekyolu Belediyesine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.