Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Az Bulutlu
Van
22°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Sağlık Bakanlığı Sürekli işçi Alım Sonuçları Açıklandı 2022

2022 Sağlık Bakanlığı Sürekli işçi Alım Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı Sürekli işçi Alım Sonuçları Açıklandı 2022
18 Mart 2022 10:15 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2022 10:03

2022 Sağlık Bakanlığı Sürekli işçi Alım Sonuçları Açıklandı

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06-07 Nisan 2022 tarihlerinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecektir. Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Bakanlığımız YouTube kanalından[kanews-btn color=”” size=”kanews-btn-sm” link=”https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi” target=”false”]CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN[/kanews-btn]yayınlanacaktır. Kura sonuçları aynı gün saat 22:00′ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden ilan edilecektir.

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi. Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKILIR?

esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden İŞKUR şifreniz ve TC kimlik numaranız ile giriş yapın.

İŞKUR şifrenizi hatırlamıyorsanız yandaki e Devlet şifresi ile giriş kısmından girebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM yazan kısma tıklayın. Daha sonra Sağlık Bakanlığı iş başvurunuzu göreceksiniz.

Sonuçları aşağıdaki linkten görebilirsiniz = [kanews-btn color=”” size=”kanews-btn-sm” link=”https://iscisonuc.saglik.gov.tr/” target=”false”]kura  Sonuçları  için  tıklatın[/kanews-btn]

SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Başvuruları 15 Mart 2022 – 21 Mart 2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) http://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılmıştı, yapılan başvuruların sonuçları yayınlandı.  

 

  •  Elektrikçi (Genel)
  •  Temizlik Görevlisi
  •  Şoför (Yolcu Taşıma)
  •  Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız)
  •  Klinik Destek Elemanı (Hastane)
  •  İnşaat Boyacısı/Boyacı
  •  Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı
  •  Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı
  •  Marangoz
  •  Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı