Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van 22°C
Az Bulutlu
Van
22°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzüğünü bağışlayan vatandaşla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzüğünü bağışlayan vatandaşla görüştü
13 Mayıs 2020 09:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası için yüzüğünü bağışlayan Mukadder Öksüz’ü arayarak teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs ile mücadele için başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na yüzüğünü göndererek katkı veren Mukadder Öksüz isimli vatandaşla telefonda görüştü.

Erdoğan, Twitter hesabından görüşmeye dair yaptığı paylaşımda, desteklerinden ötürü Öksüz’e teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzüğünü bağışlayan vatandaşla görüştü

“BU KADİRŞİNASLIĞI UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?”

Erdoğan, telefon görüşmesinde, “Cumhurbaşkanına yüzük gönderiyorsun, mektup gönderiyorsun, bunun karşılığında sizi telefonla aramayayım mı? Hiç ağlamaya gerek yok. Sizin bu kadirşinaslığınızı bizim de unutmamız mümkün değil. Her şeyden önce Kahramanmaraş’ı biliriz. Edeleri biliriz.” ifadelerini kullandı.

Görüşmede Öksüz’ün eşi ve çocukları hakkında bilgi alan Erdoğan, Öksüz Ailesi’nden kendisine dua etmelerini istedi.

“MADDİ VARLIĞIM TEK YÜZÜĞÜM VAR” DEMİŞTİ

Öksüz,  yüzüğüyle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben gönderdiği mektupta, “Bizler 15 Temmuz’da vatanımız için nasıl bir ve beraber olduysak bugün de hastalık sebebiyle mağdur olan kardeşlerimizin yanında bir ve beraber olmalıyız. Maddi varlığım olarak bir tek yüzüğüm var. Onu da çorbada benim de tuzum olsun diyerek bu hayır kampanyasına gönderiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.